Mesaj önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dedemin muhasebe defteri / yaşlı torun
08-21-2009, 06:37 AM
dedemin muhasebe defteri / yaşlı torun
benim için de dedem örnek birisiydi.allah ona rahmet eylesin.onu düşününce içimden hep dua etmek geliyor.ve ediyorum da.şöyle diyorum;Allahım günahlarını affetsin bulunduğu mekanı cennet eylesin.kabrini cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin.amin...onu çok özlüyorum.insan sevdikleri için ahireti bile istiyor.benim içinde dedem güzel bir örnekti.iki torunu arasında ayrım yapmadan sevmesi,birimizi bir dizine birimizi de diğer dizine oturtması,yemek yerken de aynı, iki tarafına alması,bunlar bizim için ne güzel hatıra.Adalet timsali olarak aklıma kazındı bu güzel davranışı.onu yumuşak huylu oluşuyla,tane tane konuşmasıyla,gülen yüzüyle,sabah namazında camiden gelişiyle anımsıyorum.evinin reisiydi tam anlamıyla ve bizim için sevgi örneğiydi.onu en son gördüğümde bana tesbihini bıraktı.yeşil renkli bu tesbihle çektiğim her virdin sevabı ona da gitsin inşallah.ne güzel böyle anılmak.inşallah bu dünyadan göçtükten sonra bizde böyle anılırız...onu hatırlayarak içime doğan bu hislerim inşaallah bir iyiliğe vesile olur.
derken şu dörtlük dudaklarımdan dökülüveriyor;
konsun yine pervazlara güvercinler
hu hu'lara karışsın aminler
mübarek akşamdır
gelin ey fatihalar yasinler.......

torun
2009/04/18

Allah ellerinizi bırakmasın..
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
Mesaj önizleme 

Foruma Git: