Mesaj önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kitap kapağındaki sevinç, ak saçlardaki serinlik / Hüseyin Çap
08-21-2009, 06:14 AM
kitap kapağındaki sevinç, ak saçlardaki serinlik / Hüseyin Çap
hüseyin çap:
şu an otuz yaşımdayım. on yaşımda okul dönüşünde ankara abidinpaşa şadırvan camii altındaki bir kitapçıdan sırf kitabın kapak resmindeki atına binmiş bir çocuğun resmi hoşuma gitti diye almak istemiştim. nurdağındaki çocuk adlı kitaptı. içimde o kitabı almak için o kadar istek doğmuşki geri kalanını sonra getirsem olur mu ? dedim. şu anda yüzünü bile hatırlayamadığım o güzel insan sen yeterki oku arkadaşım al kitabı sonra getirme para filan dedi.

bir ikincisi aynı yaşlardayken arkadaşlarla top oynadıktan sonra müthiş susamıştım.yakınlardaki bir lokantaya girdim bir şişe su istedim. kaderin cilvesi belki param yine yetmedi garson çocuk olmaz dedi tam dışarı çıkarken yemek yiyen saçlarının kenarlarının beyaz olduğunu hatırlayabildiğim bir amca gel buraya dedi bana. neden almadın suyu dedi. ben de param yetmedi dedim. al iç o suyu, dedi babacan bir tavırla. garsona da kızgın ver o suyu yaz benim hesabıma dedi.

Hüseyin Çap
2007/06/19

Allah ellerinizi bırakmasın..
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
08-29-2009, 04:16 AM
RE: kitap kapağındaki sevinç, ak saçlardaki serinlik / Hüseyin Çap
( :
Böyle insanları eksiltmesin Rabbim .

Heart
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
08-29-2009, 05:02 AM
RE: kitap kapağındaki sevinç, ak saçlardaki serinlik / Hüseyin Çap
vay.. be ne güzel bir davranış Allah razı olsun amcadan bu zamanda böylesine iyi insanları görmek ne güzel ya rabbi... Smile
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Mesaj önizleme 

Foruma Git: