Mesaj önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ertelemeden.... / münadiye
08-21-2009, 06:06 AM
ertelemeden.... / münadiye
s.a güzel kardeşlerim..gönül isterki her günümüzü bi iyilik katalım...diller hep söyler şu nu yapmak isterim şu na yardım etmek isterim ama veren eller veren gönüller hep egoist olur..söylemler cömerttir her daim.yapmak istediklerimiz çoktur hayatta....umutlarımız,hayallerimiz.ama bi noktada nefsimizle gelgitler yaşarız..acabalar dolanır dilimize,ya da erteleriz yapacak tüm ihsan dolu düşüncelerimizi.hep yarın deriz,daha sonra,şimdi değil...................???nereye kadar erteleriz ki...ya da niye erteleriz..niye ertenenir yapılmak istenenler...bide imkan içi imkan dahili vardır bu ayrı mesele..biz yapabileceğimizi yapalım kardeşlerimiz için....maddi imkanlar elverişli olsaydı da öğrencilere yardım edebilseydim.bi de hasret yüklüyse.uzaksa evinden cebindeki 5 kuruşun hesabı kafasındaysa...yinede vermek için milyoner olmalı değiliz ki?az veren gönülden verir derler hep...sen az verirsin o az verir...diğeride az verir o kardeşimizinde ihtiyacını karşılayacak kadar paraya sahip olur....inşallah...selam ve dua ile inşallah.......

münadiye
2007/11/07

Allah ellerinizi bırakmasın..
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
08-21-2009, 06:05 PM
RE: ertelemeden.... / münadiye
Evet kardeşim çok haklısın.Herkesin yapacagı birşeyler muhakkak vardır.Yeterki hayatınızın birinci gayelerinden hedeflerinden olsun...Biz toplum olarak acımayı aglamayı seviyoruz.Kendimize dalmışız!Sanki bitecekte dünya işleri de sonrada bol zaman kalacak!Yok öyle birşey!Büyük bir tiyatronun parçasıyız,bekleme salonunda büyük gün için puan topluyoruz.Yaradan zorda bir kulunu bırakırmı?Yönetmen o!Figüranlar iş başında,birine derdi verecek birinede dermanı bakalım derdi çeken sabır edip sıgınıyormu rabbine!Derman olacak ta elindeki fırsatı merhemi sürecekmi yaralara!Puan hanesine ne kaydedecek eksimi artımı?Sen kim ben kim aciz birer oyuncu,bu dünyada....Onsuz yaprak kıpırdamazken!Biz kimleriz!..BUNLARIN BİLİNCİNİ HÜCRELERİMİZDE HİSSETTİGİMİZDE DÜNYAYA BAKIŞTA GÖZLÜK NUMARAMIZ BÜYÜYECEKTİR....Erteleme yarına atma gibi birşey söz konusu olmayacaktır...Belki yarın hiç olmayacak güneş dogmayacak bizim için.Böylesi kısıtlı zamana yarın gibi bir lüksümüz yok!Hemen şimdi başlamak lazım.(Beni şu konuda bilgilendirirmisiniz?Ben iyilikler nete yazı nereyi tıklayıp yazıldıgını bulamadım.Beni yönlendirirseniz sevinirim.asyaverda@hotmail.com)Saygılar

asya
2007/11/07

Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
08-21-2009, 06:06 PM
iyi olan ne varsa ertelenmeye mahkûm sanki.....

mevlüde
2007/11/07

sa. kardeşim gerçekten doğru.ertelememk lazım hayatı ve iyilikleri keşke dememk için.ertelemeyelim inş ve aklımıza gelen ilk iyiliği yapalımSmile sa

lütfiye
2007/11/07

evet mevlude kardeşim iyi olan ne varsa ertelenmeye mahkum gibi bu hayatta......aslında iyilikler ertelenmeye mahkum değil mahkum olan insanlar tarafından ertelenen iyilikler..bi farkına varabilsek.uyansak o uykudan......kinden nefretten arınsak,arıtsak yüreğimizi kötüye dair ne varsa...ağlayabilsek..ağladıkça yufkalaşsa yüreğimiz.bunun içinde çok dua ya ihtiyacımız var....selam ve dua ile mevlude kardeşim....

münadiye
2007/11/11

08-21-2009, 06:07 PM
hayatımızı kaplayan keşkelerin büyüklüğü ne kadar çok değilmi?hiç dinmiyecek ah_larımız....hiç bitmeyecek keşkelerimiz...Rabbim bizlere inşallah keşkesiz bi hayat yaşatsın......sağol lütfiye kardeşim.dua ile.........

münadiye
2007/11/11

iyiliğin hayatımıza ne kadar renk kattığını yaşadığımız zaman daha iyi anlarız o mutluluğu hissederiz yüreğimizde. yada bir iyilikte bize yapıldığında hissederiz ve başkalarınıda mutlu etmek isteriz. o coşkuyu yaşayanlar ve yaşamak isteyenler çoooook iyi bilirler.. Allah'a emanet olun!...

2007/11/18

ailemden ilk ayrılıp geldiğimde bu koca şehre bir burs başvurusunda bulunmuştum.formu doldurup çıkarken;öğrencinin zengini yoktur.. demişti bir ağabey ve bir miktar para vermişti.o an anlamıştım bu burs çıkmayacaktı..nitekim çıkmadı da.Allah razı olsun o agabeyden bilmiyordu ama cebimdeki tek para onun verdiği para olmuştu.ne günler geçiyor...ne günler geçecek..gurbetteki öğrencilik zordur.bu konuda yazacak o kadar çok birkimim varkı...inşallah öğrenciliğim bitince ilk borçlarımı kapatıp sonra hep yardım için çalışacağım.Allahım öyle zengin olayımki bol bol verebileyim.ve öğrenciler e özellikle.Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin,ailesine bile...verirken içi sızlayanlardan yapmasın Rabbim...amin

dtöğrenci
2008/02/16

Mesaj önizleme 

Foruma Git: