|
Yollarda İhtida
|
|
09-12-2009, 11:11 PM
(En son düzenleme: 10-02-2009 02:42 AM esma.)
|
|||
|
|||
|
Yollarda İhtida
Hep yollarda geçiyor ömrüm yahut ömrümün büyük bölümü. Doğruya yolcuyuz hayatta. Yollar çok şey katıyor, katmalı gerçi insana. Yollarda zihnime düşmüş bir iyilik hayali bu. Bilboardların tam karşı yakasında. Gayr-ı iradi okumaktan kendimi alamadığım sayfalar. Madem okuyoruz(m )öyleyse kainatı hayatı(n kitabını) okusak ya. Her güne veya her haftaya veya her aya bir ayet, yahut bir hadis yazabilsek oralara. Bilboardlara, ilanlara, manşetlere, afişlere...
Bu hayal gerçekleşmez mi diyorsun öyleyse son okuduğumuz kitabın kapağına, odamızın duvarına, sınıfımızın tahtasına, bilgisayarın ekranına, telefonun açılış notuna, şifrelere, giriş kodlarına, gecenin üçte birlik kısmına, seherin ortasına, salatın önüne veya arkasına, cümlelerin başına, muhabbetin sonuna... Bu da mı olmaz? Bir yerlerden başlamak gerekiyor bana kalsa! هَلْ جَزَاء الْإِحْسَانِ إِلَّا الْإِحْسَانُ |
|||
|
09-13-2009, 07:18 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Yollarda İhtida
gerçekten çok hoşuma gitti yazınız.. iyiliğiniz için teşekkür..
Allah ellerinizi bırakmasın.. |
|||
|
09-13-2009, 07:33 AM
|
|||
|
|||
|
ömer kardeş;
iyiliği aklımıza düşürenler, düşündürenler yaptı asıl iyiliği bize.essebebü kelfail prensibince bizde iyiliği bu sayede en başta kendimize yapıyoruz. هَلْ جَزَاء الْإِحْسَانِ إِلَّا الْإِحْسَانُ |
|||
|
09-13-2009, 07:49 AM
|
|||
|
|||
|
sanki ben bu iyiliği Senai hocamdanmı hatırlıyorum öyle bir düşüncesi vardı sanırım...
olsa çok güzel olur.... |
|||
|
12-13-2009, 12:36 AM
|
|||
|
|||
|
çok tatlı bir iyilk duası mevla her daim iyilklerde yarıştırsın
Müneccimle muvakkît ne bilir, / Dertlilere sor geceler kaç saat ![]() |
|||
|
12-19-2009, 09:16 AM
|
|||
|
|||
|
amin amin güzel kardeşim
duan daim olsun inş هَلْ جَزَاء الْإِحْسَانِ إِلَّا الْإِحْسَانُ |
|||
|
12-25-2009, 04:14 AM
|
|||
|
|||
|
eyvallah esma kardeş
her dem dua ile inşallah Müneccimle muvakkît ne bilir, / Dertlilere sor geceler kaç saat ![]() |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|

![[Resim: 57856383.jpg]](http://img710.imageshack.us/img710/8403/57856383.jpg)